GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Gratis telefonisch spreekuur

Gratis telefonisch spreekuur

Bij ons advocatenkantoor in Breda geloven we sterk in het recht van iedereen om juridisch advies in te winnen. Om deze reden organiseren wij wekelijks een gratis telefonisch spreekuur, waar particulieren kosteloos hun juridische vraagstukken kunnen voorleggen aan ervaren advocaten. Dit initiatief streeft ernaar drempels voor toegang tot juridisch advies te verlagen.

Toegankelijk juridisch advies voor Iedereen

Ons telefonisch spreekuur vindt plaats op woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur. Deze geselecteerde tijden bieden u de gelegenheid om zonder afspraak en kosteloos in contact te komen met onze deskundige advocaten. Wij begrijpen dat uw agenda druk kan zijn, daarom hebben we deze tijdslots zorgvuldig gekozen.

Hoe werkt het telefonisch spreekuur?

Tijdens het telefonisch spreekuur heeft u de mogelijkheid om uw juridische problemen voor te leggen aan een van onze advocaten. Zij zullen uw situatie beoordelen en u informeren over mogelijke juridische oplossingen. Indien gewenst, nodigen zij u uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor in Breda om uw zaak verder te bespreken.

Wat als er geen advocaat beschikbaar is voor advies?

In het zeldzame geval dat er geen advocaat beschikbaar is tijdens het spreekuur, zorgen wij ervoor dat u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld. Uw juridische vraag blijft voor ons een prioriteit, en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u de benodigde ondersteuning krijgt.

Contact opnemen met ons advocatenkantoor in Breda

Wilt u gebruikmaken van ons gratis telefonisch spreekuur? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl. Vergeet niet uw telefoonnummer te vermelden, zodat wij u kunnen bereiken. Wij staan klaar om u te assisteren en uw juridische vragen te beantwoorden.