GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Strafrecht

Wanneer je te maken krijgt met het strafrecht komt er ontzettend veel op je af. Dat geldt zeker wanneer je vast komt te zitten. Behalve de juridische kant van de zaak, staan onze advocaten voor je klaar bij alles wat daarbij op jouw weg komt. Wij overleggen regelmatig over hoe wij je kunnen bijstaan en over de koers van jouw verdediging. Uiteindelijk gaat het om jou, en om jouw zaak die met alle middelen die wij hebben tot een zo goed mogelijk einde moet worden gebracht. Heb je vragen over bijstand in een strafzaak? Neem dan gerust contact op met één van onze strafrechtadvocaten voor een vrijblijvend advies.

De specialismen

VAN ONS ADVOCATENKANTOOR

Familierecht

Ga je een relatie aan, ga je scheiden of verwachten jullie een kindje? Familierecht is echt maatwerk, wij zijn er voor jou!

JEUGD(stRAF)RECHT

Soms krijgen kinderen te maken met het (straf)recht. Uiteraard heeft dit veel impact en wil je geholpen worden door een specialist.

STRAFRECHT

Heb je te maken met strafrecht? Wij staan voor je klaar, zowel juridisch als met overige zaken die op jouw pad komen. 

Mediation

Mediation is een manier om conflicten op te lossen door middel van gesprekken met een neutrale derde partij, de mediator.

Daadkrachtig juridisch advies

En nèt dat

stapje extra