GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Kinderrechter

De strafzaak wordt in beginsel achter gesloten deuren behandeld. Dat betekent dat alleen de betrokken partijen aanwezig zijn, zoals de kinderrechter, de officier van justitie, de verdachte en zijn advocaat, de ouders en bijvoorbeeld Bureau Jeugdzorg of iemand van de Raad voor de Kinderbescherming. Iedereen komt tijdens de zitting aan het woord. De kinderrechter kan aan de verdachte een sanctie opleggen; jeugddetentie, taakstraf / leerstraf, geldboete. Daarnaast kan de kinderrechter een bijkomende straf opleggen.

MEER WETEN OVER DE KINDERRECHTER?
Binnen Alveo is Alina Koop – van Vliet een gespecialiseerde, en bij de VNJA (Vereniging voor Nederlandse Jeugdrecht Advocaten) aangesloten, jeugdrechtadvocaat. Zij kan eventuele vragen over de kinderrechter voor je beantwoorden. Wil je met haar kennismaken, neem dan vrijblijvend contact met haar op.