GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Raad voor de Kinderbescherming

Als tegen je kind, vanwege een strafbaar feit, een proces-verbaal wordt opgemaakt of als de minderjarige op het politiebureau moet blijven, brengt de politie de Raad voor de Kinderbescherming op de hoogte. De Raad voor de Kinderbescherming onderzoekt vervolgens de situatie van het kind die met de politie in aanraking is gekomen en licht de rechter of officier van justitie daarover in. De Raad kan dit doen door middel van het uitbrengen van een rapport (met een strafadvies). Er kan ook een medewerker van de Raad aanwezig zijn op de zitting.

MEER WETEN OVER DE RAAD VOOR DE KINDERBESCHERMING?

Binnen Alveo is Alina Koop – van Vliet een gespecialiseerde, en bij de VNJA (Vereniging voor Nederlandse Jeugdrecht Advocaten) aangesloten, jeugdrechtadvocaat. Zij kan eventuele vragen over de Raad voor de Kinderbescherming voor je beantwoorden. Wil je met haar kennismaken, neem dan vrijblijvend contact met haar op.