GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Aangehouden

Veel strafzaken starten met een aanhouding van een verdachte door de politie. Als je wordt aangehouden krijg je van de politie de vraag of je (voor het verhoor) met een advocaat wilt spreken.

Wij adviseren je altijd gebruik te maken van het recht met een advocaat te spreken. Tot je een advocaat hebt gesproken, praat je niet met de politie over jouw strafzaak!

Iedere actie die je zelf onderneemt kan namelijk gevolgen hebben voor jouw strafzaak. Door met één van onze advocaten te spreken voorkom je dat er (onherstelbare) schade ontstaat aan je strafzaak.

In die eerste fase verlenen wij juridische hulp en adviseren wij over de te nemen proceshouding. We bespreken de kansen die je hebt en voorzien we je van informatie over jouw strafzaak. Daarnaast bespreken we of het noodzakelijk is dat we bijstand verlenen tijdens het politieverhoor en onderhouden we (indien toegestaan) contact met familie.

MEER WETEN OVER EEN AANHOUDING?

Ben je aangehouden? Je hebt recht om met een advocaat te spreken. 
Wij staan je graag bij met juridische hulp. Neem daarom contact met ons op.

De specialismen

VAN ONS ADVOCATENKANTOOR

Familierecht

Ga je een relatie aan, ga je scheiden of verwachten jullie een kindje? Familierecht is echt maatwerk, wij zijn er voor jou!

JEUGD(stRAF)RECHT

Soms krijgen kinderen te maken met het (straf)recht. Uiteraard heeft dit veel impact en wil je geholpen worden door een specialist.

STRAFRECHT

Heb je te maken met strafrecht? Wij staan voor je klaar, zowel juridisch als met overige zaken die op jouw pad komen. 

Mediation

Mediation is een manier om conflicten op te lossen door middel van gesprekken met een neutrale derde partij, de mediator.

Daadkrachtig juridisch advies

En nét dat

stapje extra

Wij zijn verhuisD

Vanaf 31 januari hebben wij
een nieuw adres:

Ginnekenweg 38
4818 JG Breda