GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Dagvaarding

Wanneer je wordt gedagvaard voor de kantonrechter, politierechter of meervoudige strafkamer kunnen wij jou juridische bijstand verlenen. Wij staan verdachten bij in allerlei soorten strafzaken.

Bijvoorbeeld mishandeling, openlijk geweld, bedreiging, diefstal, heling, oplichting, drugszaken, zedenzaken, snelheidsovertredingen en van het veroorzaken van ernstige verkeersongevallen.

Wanneer je een dagvaarding ontvangt, is het van belang dat je zo snel mogelijk contact opneemt met één van onze advocaten, zodat in samenspraak met jou de beste verdediging kan worden gevoerd.

MEER WETEN OVER DAGVAARDINGEN?

Heb je een vraag over een dagvaarding? Wij staan verdachten bij in allerlei soorten zaken. Het is wel van belang dat je snel handelt, neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op.

De specialismen

VAN ONS ADVOCATENKANTOOR

Familierecht

Ga je een relatie aan, ga je scheiden of verwachten jullie een kindje? Familierecht is echt maatwerk, wij zijn er voor jou!

JEUGD(stRAF)RECHT

Soms krijgen kinderen te maken met het (straf)recht. Uiteraard heeft dit veel impact en wil je geholpen worden door een specialist.

STRAFRECHT

Heb je te maken met strafrecht? Wij staan voor je klaar, zowel juridisch als met overige zaken die op jouw pad komen. 

Mediation

Mediation is een manier om conflicten op te lossen door middel van gesprekken met een neutrale derde partij, de mediator.

Daadkrachtig juridisch advies

en nét dat

stapje extra