GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Verhoor

Gelukkig start niet iedere strafzaak met een aanhouding. In sommige strafzaken, vooral bij lichtere feiten, start de strafzaak voor de verdachte met een uitnodiging voor een politieverhoor. Deze uitnodiging is meestal per brief, maar soms ook telefonisch. 

Als je een uitnodiging hebt ontvangen, is het zaak zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen om je te laten adviseren over jouw proceshouding en de mogelijkheid van bijstand tijdens het politieverhoor.  

Meer weten over een verhoor? 

Wil je weten hoe het precies zit als je wordt uitgenodigd voor een verhoor?
Wij adviseren je graag over jouw proceshouding en jouw persoonlijke mogelijkheden. Neem contact met ons op.
 

De specialismen

VAN ONS ADVOCATENKANTOOR

Familierecht

Ga je een relatie aan, ga je scheiden of verwachten jullie een kindje? Familierecht is echt maatwerk, wij zijn er voor jou!

JEUGD(stRAF)RECHT

Soms krijgen kinderen te maken met het (straf)recht. Uiteraard heeft dit veel impact en wil je geholpen worden door een specialist.

STRAFRECHT

Heb je te maken met strafrecht? Wij staan voor je klaar, zowel juridisch als met overige zaken die op jouw pad komen. 

Mediation

Mediation is een manier om conflicten op te lossen door middel van gesprekken met een neutrale derde partij, de mediator.

Daadkrachtig juridisch advies

en nét dat

stapje extra