GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Demi van Gorp

demi

In 2020 is Demi begonnen als stagiaire bij Alveo Advocaten & Mediators en heeft hiermee haar MBO-opleiding Juridisch-administratief dienstverlener succesvol afgerond.

Na haar MBO-opleiding is Demi gaan studeren aan de Juridische Hogeschool in Tilburg, alwaar zij de opleiding HBO Rechten heeft gevolgd. In het eerste jaar heeft ze haar propedeuse behaald en heeft zij besloten om haar opleiding te vervolgen aan Tilburg University.

Momenteel volgt Demi de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid en combineert zij haar opleiding met het werk als administratief medewerker binnen het team van Alveo Advocaten & Mediators.