GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Strafzaak

Iedereen kan in een strafzaak terechtkomen. Dit is, zonder uitzondering, een vervelende ervaring. 

Politie en justitie beperken je rechten en vrijheden door je aan te houden, te fouilleren en op te sluiten in een cel. Op dat moment is het van belang dat je je laat bijstaan door een advocaat gespecialiseerd in strafzaken. Een advocaat die voor je opkomt wanneer je geconfronteerd wordt met (ernstige) beschuldigingen.

MEER WETEN OVER STRAFZAKEN?

Ben je in de vervelende positie terechtgekomen dat je meer informatie moet hebben van een advocaat die is gespecialiseerd in strafzaken? Neem dan contact met ons op.

De specialismen

VAN ONS ADVOCATENKANTOOR

Familierecht

Ga je een relatie aan, ga je scheiden of verwachten jullie een kindje? Familierecht is echt maatwerk, wij zijn er voor jou!

JEUGD(stRAF)RECHT

Soms krijgen kinderen te maken met het (straf)recht. Uiteraard heeft dit veel impact en wil je geholpen worden door een specialist.

STRAFRECHT

Heb je te maken met strafrecht? Wij staan voor je klaar, zowel juridisch als met overige zaken die op jouw pad komen. 

Mediation

Mediation is een manier om conflicten op te lossen door middel van gesprekken met een neutrale derde partij, de mediator.

Daadkrachtig juridisch advies

en nét dat

stapje extra