GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Jeugdrecht

Soms krijgen kinderen te maken met het recht. Bijvoorbeeld als er sprake is van ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing. Dit valt onder het jeugdrecht. Maar ook jeugdigen die verdacht worden van een strafbaar feit vallen onder het jeugd(straf)recht. Dit soort situaties hebben enorm veel impact, niet alleen op hen maar ook op het gezin. Uit ervaring weten wij dat wanneer (jonge) kinderen betrokken zijn dit (bij de jongere en de ouder) voor spanning, onzekerheid, verdriet en boosheid zorgt.

Het is belangrijk om direct een gespecialiseerde jeugd(straf)rechtadvocaat in te schakelen, zodat jij en je kind er niet alleen voor staan. Jeugd(straf)recht is een vak apart. Deze kan jullie helpen om hier zo goed mogelijk uit te komen. Op zoek naar een specialist op dit gebied? Neem dan contact met ons op.

Zie ook civiele jeugdrecht

De specialismen

VAN ONS ADVOCATENKANTOOR

Familierecht

Ga je een relatie aan, ga je scheiden of verwachten jullie een kindje? Familierecht is echt maatwerk, wij zijn er voor jou!

JEUGD(stRAF)RECHT

Soms krijgen kinderen te maken met het (straf)recht. Uiteraard heeft dit veel impact en wil je geholpen worden door een specialist.

STRAFRECHT

Heb je te maken met strafrecht? Wij staan voor je klaar, zowel juridisch als met overige zaken die op jouw pad komen. 

Mediation

Mediation is een manier om conflicten op te lossen door middel van gesprekken met een neutrale derde partij, de mediator.

Daadkrachtig juridisch advies

En nèt dat

stapje extra