GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Uw privacy

Als relatie van Alveo Advocaten & Mediators heeft u informatie aan ons ter beschikking gesteld. Deze wordt altijd behandeld volgens de privacyregelgeving en de nog scherpere geheimhouding uit de Advocatenwet. 

U kunt er dus van op aan dat uw gegevens conform de geldende regelgeving (o.a. de AVG) worden behandeld bij ons. De AVG is er gekomen om iedereen het vertrouwen te geven dat zijn of haar privacy gewaarborgd is, waar die informatie ook is. Die zekerheid heeft u bij ons. Wij gaan niet gewoon ‘zorgvuldig en transparant’ met uw gegevens om, maar zeer zorgvuldig en transparant. En daar zij we trots op, want daardoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn. Veilig, Vertrouwd én Vertrouwelijk! 

Ons privacy- en cookiestatement kunt u hier vinden.