GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Familierecht

Veel mensen komen in het dagelijkse leven – vaak ongemerkt – in aanraking met familierecht. Zo heb je er mee te maken als je een relatie aangaat of beëindigt, of als je een kind krijgt. Wanneer je hierbij een advocaat nodig hebt – bijvoorbeeld omdat je uit elkaar gaat – dan is het belangrijk dat je een gespecialiseerde familierechtadvocaat inschakelt. Familierecht is echt maatwerk, wij zorgen voor begeleiding en advies op juridisch gebied en bieden daarnaast persoonlijke begeleiding. Het is belangrijk dat je over het juridische gedeelte van de zaak je geen zorgen hoeft te maken. Neem contact met ons op, wij zijn er voor jou.

De specialismen

VAN ONS ADVOCATENKANTOOR

Familierecht

Ga je een relatie aan, ga je scheiden of verwachten jullie een kindje? Familierecht is echt maatwerk, wij zijn er voor jou!

JEUGD(stRAF)RECHT

Soms krijgen kinderen te maken met het (straf)recht. Uiteraard heeft dit veel impact en wil je geholpen worden door een specialist.

STRAFRECHT

Heb je te maken met strafrecht? Wij staan voor je klaar, zowel juridisch als met overige zaken die op jouw pad komen. 

Daadkrachtig juridisch advies

En nèt dat

stapje extra