GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Update maatregelen coronavirus

Rechtshandhaving moet gezien worden als een onderdeel van de categorie ‘noodzakelijke overheidsprocessen’. Advocaten vallen onder de lijst ‘vitale beroepen’ indien zij als advocaat betrokken zijn bij een vitaal proces binnen de rechtshandhaving.

Gelet hierop blijven wij, binnen het kader van de getroffen maatregelen, onze advocatenpraktijk uitoefenen, voor zowel lopende als nieuwe zaken.

Telefonisch bereikbaar

In de periode van 16 december 2020 tot en met 3 januari 2021 zijn telefonisch bereikbaar van 08:30 uur tot 12:30 uur. Daarnaast bieden wij eveneens verschillende alternatieve contactmogelijkheden, waaronder telefonisch contact op afspraak, een videoconferentie of een persoonlijk contact op afspraak. Wij volgen hierbij de adviezen van het RIVM, de overheid en van onze beroepsorganisatie de Nederlandse Orde van Advocaten.

Bezoeken alleen op afspraak

Wij vragen je om niet zonder afspraak naar kantoor te komen en waar mogelijk stukken digitaal naar ons te sturen. Zo kunnen we de situatie voor jou en voor onze medewerkers zo veilig mogelijk houden.

Rechtzaken gaan daar waar mogelijk door

Tijdens de coronamaatregelen laat de Rechtspraak zoveel mogelijk zaken doorgaan. De Raad voor de rechtspraak heeft daarvoor een regeling opgesteld. De rechtszaken met procespartijen in de zittingszaal blijft, ook tijdens de lockdown, beperkt mogelijk. Strafzaken, jeugdzaken en familiezaken hebben daarbij prioriteit.

Rechtszaken die doorgaan worden zoveel mogelijk op afstand en met digitale mogelijkheden uitgevoerd. Daarvoor gebruikt de Rechtspraak de Skype Web App. De Rechtspraak stuurt jouw advocaat een uitnodiging voor een online zitting of overleg per e-mail. Meer informatie tref je aan op rechtspraak.nl/coronavirus.

Aan het coronavirus kunnen we niets doen, maar we kunnen er wel alles aan doen om je zo goed mogelijk te blijven helpen. Dat zullen we dan ook doen!

Heb je vragen? Bel ons op 085 – 10 60 290 of mail naar info@alveo.nl