GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Kinderalimentatie bij co-ouderschap

Kinderalimentatie bij co-ouderschap

In het geval van co-ouderschap zijn beide ouders verantwoordelijk voor het onderhouden van het kind en de kosten van opvoeding, onderwijs en andere uitgaven die nodig zijn om voor het kind te zorgen. In de meeste gevallen zullen ouders afspraken maken over hoe deze kosten worden verdeeld en zullen zij ervoor zorgen dat zij voldoende financiële middelen hebben om voor hun kind te zorgen. Als ouders het oneens zijn over hoe de kosten van opvoeding moeten worden verdeeld, kunnen zij een advocaat inschakelen om te helpen bij het vinden van een oplossing. In sommige gevallen kan het nodig zijn om een onafhankelijke beoordelaar in te schakelen om de financiële verplichtingen te bepalen.