GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Waar is kinderalimentatie voor bedoeld?

Waar is kinderalimentatie voor bedoeld?

Kinderalimentatie is bedoeld om te helpen bij de kosten van opvoeding, onderwijs en andere uitgaven die nodig zijn om voor een kind te zorgen. Het is bedoeld om ervoor te zorgen dat ouders in staat zijn om voldoende financiële middelen te hebben om voor hun kind te zorgen en om te helpen bij het behouden van een gelijkwaardig levensniveau voor het kind na een scheiding of beëindiging van een relatie. Kinderalimentatie kan ook helpen om ervoor te zorgen dat een ouder die het hoofdverantwoordelijke is voor het opvoeden van het kind, in staat is om hun tijd te besteden aan het opvoeden van het kind in plaats van te moeten werken om financieel rond te komen.