GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Wanneer is het raadzaam om een advocaat in te schakelen op het gebied van familierecht?

Wanneer is het raadzaam om een advocaat in te schakelen op het gebied van familierecht?

Het kan raadzaam zijn om een advocaat in te schakelen als u te maken hebt met een complexe familierechtelijke zaak of als er belangrijke zaken in het geding zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een echtscheiding waarbij er grote bezittingen of financiële verplichtingen in het spel zijn, of als u het oneens bent met uw partner over de zorg voor de kinderen. Een advocaat kan u helpen bij het afhandelen van de praktische zaken die komen kijken bij een familierechtelijke zaak en adviseren over de juridische stappen die u moet nemen om ervoor te zorgen dat uw belangen worden behartigd.