GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Wat gebeurt er als een ouder niet aan hun verplichting tot kinderalimentatie voldoet?

Wat gebeurt er als een ouder niet aan hun verplichting tot kinderalimentatie voldoet?

Als een ouder niet aan zijn of haar verplichting tot kinderalimentatie voldoet, kan de andere ouder of het kind een verzoek tot betaling indienen bij de rechtbank. De rechtbank kan dan een beslissing nemen over de hoogte van de kinderalimentatie en een betalingsschema opstellen. Als de ouder nog steeds weigert om kinderalimentatie te betalen, kan de rechtbank beslissen om maatregelen te nemen, zoals het opleggen van een geldboete of het bevriezen van bankrekeningen. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je aan jouw verplichting tot kinderalimentatie voldoet om conflicten te voorkomen.