GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Moet ik een advocaat inschakelen tijdens mijn scheiding?

Moet ik een advocaat inschakelen tijdens mijn scheiding?

Hoewel het niet verplicht is om een advocaat in Breda in te schakelen tijdens een scheiding, kan het wel nuttig zijn om een advocaat te raadplegen. Een echtscheidingsadvocaat helpt je bij het afhandelen van de praktische zaken die komen kijken bij een scheiding, zoals het verdelen van bezittingen en het regelen van ouderschapsregelingen. Zij kunnen ook adviseren over de juridische stappen die je moet nemen om ervoor te zorgen dat uw belangen worden behartigd. Ben je het oneens over hoe bepaalde zaken moeten worden geregeld, dan kan een advocaat ook helpen bij het oplossen van conflicten en het begeleiden van een mediationsessie als dat nodig is. Als je te maken hebt met een complexe scheidingszaak of als er belangrijke zaken in het geding zijn, kan het raadzaam zijn om een scheidingsadvocaat in te schakelen om je te helpen bij het afhandelen van de scheiding.