GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Wat zijn de voordelen van mediation als je gaat scheiden?

Wat zijn de voordelen van mediation als je gaat scheiden?

Bij een scheiding kan de communicatie tussen jou en jouw (ex-)partner moeizaam gaan. Dit kan komen door emoties, onbegrip en wantrouwen. Mediation kan je dan helpen om toch in goed overleg afspraken te maken over bijvoorbeeld de kinderen, de kinderalimentatie en de partneralimentatie.

Bij mediation los je een conflict op door bemiddeling. Dit gebeurt door een onafhankelijke derde, een mediator. Redenen om voor mediation te kiezen:

  • Je hebt vaak snel een oplossing.
  • Tijdens mediation kunnen jullie samen de problemen bespreken en meningsverschillen uit de wereld helpen. Hierdoor kan het contact na de mediation behouden blijven.
  • Je bepaalt zelf wat je met jouw (ex-)partner afspreekt.
  • Mediation is maatwerk en gericht op wat in jullie situatie tot goede afspraken leidt.