GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Claudia Pietsch

claudia-pietsch

Claudia Pietsch is advocaat in Breda op het gebied van strafrecht, jeugdrecht en familierecht.

Vanuit het speerpunt dat iedereen binnen onze samenleving recht heeft op deugdelijke rechtsbijstand heeft Claudia gekozen voor de advocatuur. Haar aanpak is zowel praktisch als doelgericht, waardoor zij snel tot de kern weet te komen. Claudia zorgt ervoor dat haar cliënten weten waar ze aan toe zijn en dat zij zich gehoord voelen.

Met haar oog voor detail en haar tomeloze doorzettingsvermogen streeft Claudia er naar om passend maatwerk te leveren voor uw juridische problemen. Claudia is van mening dat de veelal ingewikkelde juridische taal voor iedereen begrijpelijk moet zijn en vertaalt ingewikkelde vraagstukken daarom graag voor u naar begrijpelijke en bovendien steekhoudende adviezen.

Claudia heeft in 2019 haar studie Rechtsgeleerdheid met het accent op het strafrecht aan Tilburg University afgerond. In januari 2020 is Claudia beëdigd als advocaat en heeft zij bij een kantoor in Tilburg ervaring opgedaan binnen de strafrechtadvocatuur. Vanaf juli 2021 is Claudia verbonden aan Alveo Advocaten & Mediators.

Ons team

Alina Koop - van vliet

Bas van Riel

Kaltoum HIDER

Gwyneth Mulder

Claudia Pietsch

Demi van Gorp

Yoni Sijberden

Wij zijn verhuisD

Vanaf 31 januari hebben wij
een nieuw adres:

Ginnekenweg 38
4818 JG Breda