Claudia Pietsch

Claudia Pietsch is advocaat in Breda op het gebied van strafrecht, jeugdrecht en familierecht.

Vanuit het speerpunt dat iedereen binnen onze samenleving recht heeft op deugdelijke rechtsbijstand heeft Claudia gekozen voor de advocatuur. Haar aanpak is zowel praktisch als doelgericht, waardoor zij snel tot de kern weet te komen. Claudia zorgt ervoor dat haar cliënten weten waar ze aan toe zijn en dat zij zich gehoord voelen.

Met haar oog voor detail en haar tomeloze doorzettingsvermogen streeft Claudia er naar om passend maatwerk te leveren voor uw juridische problemen. Claudia is van mening dat de veelal ingewikkelde juridische taal voor iedereen begrijpelijk moet zijn en vertaalt ingewikkelde vraagstukken daarom graag voor u naar begrijpelijke en bovendien steekhoudende adviezen.

Claudia heeft in 2019 haar studie Rechtsgeleerdheid met het accent op het strafrecht aan Tilburg University afgerond. In januari 2020 is Claudia beëdigd als advocaat en heeft zij bij een kantoor in Tilburg ervaring opgedaan binnen de strafrechtadvocatuur. Vanaf juli 2021 is Claudia verbonden aan Alveo Advocaten & Mediators.

Claudia is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten.

Ons team

Alina Koop - van vliet

Bas van Riel

Kaltoum HIDER

Gwyneth Mulder

Claudia Pietsch

Demi van Gorp