GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Wat te doen als echtscheiding mediation niet werkt?

Wat te doen als echtscheiding mediation niet werkt?

Het kan voorkomen dat jij en jouw (ex-)partner al gestart zijn met een mediationtraject en dat blijkt dat de echtscheiding mediation niet werkt. Als jullie keer op keer niet op één lijn komen en er staat nog niets op papier, dan is het wellicht tijd om te stoppen met de mediation en een eigen advocaat in te schakelen. Stoppen met mediation is pas een goede keuze wanneer de mediation volledig is stukgelopen.

Als je na een onsuccesvolle poging tot mediation een eigen scheidingsadvocaat hebt ingeschakeld, hebben jij en jouw (ex-)partner met de mediator al veel besproken. Alles wat tijdens de mediation is besproken, is vertrouwelijke informatie en kan niet ineens tegen je worden gebruikt in het proces met een eigen advocaat. Geheimhouding is een belangrijke afspraak en staat in de mediationovereenkomst.