GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Gwyneth Mulder

gwyneth-mulder

In 2019 is Gwyneth begonnen bij Van Vliet & Van Vliet Advocaten als stagiaire tijdens het derde jaar van haar MBO-opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener. In juli 2020 heeft zij haar stage en haar MBO-opleiding positief afgerond.

Na haar MBO-opleiding is Gwyneth HBO-rechten gaan studeren aan de Juridische Hogeschool Avans & Fontys in Tilburg. In het eerste jaar heeft zij haar propedeuse behaald om vervolgens een doorgang te maken naar de Universiteit van Tilburg.

Met ingang van september 2021 studeert Gwyneth ‘Rechtsgeleerdheid’ en combineert zij haar universitaire opleiding met het werken als secretarieel / juridisch medewerkster binnen het team van Alveo Advocaten & Mediators.

Ons team

Alina Koop - van vliet

Bas van Riel

Kaltoum HIDER

Gwyneth Mulder

Claudia Pietsch

Demi van Gorp

Yoni Sijberden

Wij zijn verhuisD

Vanaf 31 januari hebben wij
een nieuw adres:

Ginnekenweg 38
4818 JG Breda