GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Yoni Sijberden

Vanaf september 2022 is Yoni werkzaam als juridisch medewerkster binnen het team van Alveo Advocaten & Mediators. Yoni is in augustus 2022 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Zij heeft haar masterdiploma Rechtsgeleerdheid, met het accent op het familie- en jeugdrecht behaald.

Yoni is vastberaden, direct en gaat uitdagingen niet uit de weg. Door haar empathisch vermogen kan zij zich goed verplaatsen in onze cliënten, waardoor zij zich gehoord voelen en waar nodig gekalmeerd kunnen worden.

Vol vertrouwen kijkt zij uit naar haar toekomst binnen de advocatuur. Zij zal ons team in de toekomst komen versterken als advocaat-stagiaire.

Ons team

Alina Koop - van vliet

Bas van Riel

Kaltoum HIDER

Gwyneth Mulder

Claudia Pietsch

Demi van Gorp

Yoni Sijberden