GRATIS TELEFONISCH SPREEKUUR

Gratis telefonisch spreekuur

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het advies van een advocaat moet kunnen inwinnen. Daarom houden wij elke woensdag tussen 15:00 en 16:00 uur en op vrijdag tussen 10:00 en 11:00 uur een gratis telefonisch spreekuur.

Heeft u een vraag die u tijdens het spreekuur aan één van onze advocaten zou willen voorleggen? Neem dan contact met ons op via 085 – 10 60 290 of stuur uw vraag per e-mail naar info@alveo.nl onder vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Yoni Sijberden

Foto Yoni vierkant kl

Yoni Sijberden is in juli 2022 afgestudeerd aan Tilburg University met de master Rechtsgeleerdheid, accent familie- en jeugdrecht. Aansluitend op haar studie is Yoni in september 2022 gestart als juridisch medewerkster binnen het team van Alveo Advocaten & Mediators. Begin 2023 zal Yoni het team als advocaat versterken.

Door haar empathisch vermogen kan Yoni zich goed verplaatsen in haar cliënten, waardoor zij zich gehoord en gesteund voelen. Zij acht het van belang dat er naast het juridische aspect ook aandacht is voor het emotionele aspect, waarbij zij haar cliënten zal voorzien van de nodige coaching. Door haar kalmte en rust, is zij in staat te doorgronden waar cliënten belang bij hebben, zodat het geschil vervolgens met een juridische blik kan worden ontrafeld. 

Yoni heeft een directe aanpak en handelt daarbij toekomst- en doelgericht. Daarnaast gaat zij uitdagingen niet uit de weg. Met haar doorzettingsvermogen schroomt zij niet voor haar cliënten het onderste uit de kan te halen.

Ons team

Alina Koop - van vliet

Bas van Riel

Kaltoum HIDER

Gwyneth Mulder

Claudia Pietsch

Demi van Gorp

Yoni Sijberden